SanTek Kameraövervakning AB har rekryterat Rajko Grahovac till försäljningsteamet. Rajko tillträder sin tjänst den 9 januari och kommer att vara placerad i Göteborg.

Rajko har lång erfarenhet av säkerhetsbranschen och började redan 1990 med att sälja säkerhetsanläggningar till företag. Sedan 1996 har Rajko haft huvudfokus på kameraövervakning. Närmast kommer Rajko från Vindico Technology.

– SanTek har ett grundmurat gott rykte i branschen och en väl fungerande organisation med både installationskraft och en eftermarknadsorganisation. Att få tillhöra ett team med stor samlad erfarenhet, kompetenta medarbetare och en välstrukturerad organisation är det som gör tjänsten speciellt lockande, säger Rajko Grahovac.

Rajko kommer att vara stationerad i Göteborg med ansvar för nyförsäljning och förvaltning av befintligt kundunderlag på västra säljdistriktet. Dessutom kommer Rajko att vara involverad i mer tekniska förfrågningar över hela Sverige samt Visuella tjänster som är ett samarbete med SOS Alarm.
– Vi är glada att få med Rajko i SanTek-teamet. Jag har känt Rajko som branschkollega i många år och vet att han kommer att kunna bistå med stor kunskap. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan utveckla SanTeks erbjudande med fokus på att lösa kundens behov med rätt anpassad lösning för maximal nytta, säger Marcus Sandahl, vd på SanTek Kameraövervakning.